Чергова допомога добровольчий роті «Торнадо» від благодійного фонду «Небайдужі серця»

 

Чергова допомога добровольчий роті «Торнадо» від благодійного фонду «Небайдужі серця»   

Благодійний фонд «Небайдужі серця» вже раніше направляв гуманітарну допомогу добровольчій роті патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо». Допомога включала в себе одяг, взуття, продукти харчування, медикаменти та інші речі першої необхідності. Хлопці завжди раді любій допомозі від волонтерів. Добровольчі угруповання знаходяться переважно на забезпеченні волонтерів і благодійних організацій, держава забезпечує їх тільки зброєю. Благодійний фонд «Небайдужі серця» переживає за наших добровольців і постійно намагається їх підтримати і надати гуманітарну допомогу.

В червні місяці 2015 р. благодійний фонд «Небайдужі серця» повернувся з благодійною допомогою на базу добровольчої роти «Торнадо», цього разу гуманітарна допомога включила: берци армійські (100 шт.), 40 комплектів чоловічого одягу, головні убори (100 шт.), гумові тапки (180 шт.),  шкарпетки (400 шт.), рукавиці без пальців (100 шт.), футболки (100 шт.). Благодійний фонд «Небайдужі серця» висловлює всім велику подяку, хто приймав участь у формуванні цієї гуманітарної допомоги, та сподівається на подальшу співпрацю.

Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» пообіцяли хлопцям повернутися скоро з наступною допомогою. Бійці добровольчої роти «Торнадо» неймовірно стомлені, але бойовий дух і бажання перемогти терористів щодня зростає. Рота «Торнадо» знаходиться на передовій, проводить розвідувально-диверсійні операції. Кожного дня життя бійців знаходиться під загрозою, вони воюють не тільки за себе і за свою сім’ю, вони захищають нашу Україну, щоб кожен українець і його діти могли жити у вільній, розвиненій країні.

акт торнадо

Допомагайте разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»

 

Благодійний фонд «Небайдужі серця» – це один з небагатьох фондів, який справді працює і реально допомагає людям. Це не пусті слова, це факти, які підкріплені словами вдячності людей, які вже отримали допомогу, документами та відгуками про фонд. На офіційному сайті благодійного фонду «Небайдужі серця» є більш детальна інформація про кожну реалізовану допомогу, є всі документи що засвідчують акт передачі благодійної допомоги, данні людей, які отримали допомогу, їх контакти тощо. Можна особисто зв’язатися з кожним, кому вже було надано допомогу, і запитати про співпрацю з благодійним фондом «Небайдужі серця».

Зараз для країни дуже велике значення має АТО, це велика стаття витрат для держави і для кожного свідомого українця. Благодійний фонд «Небайдужі серця» розуміє, що необхідно допомагати бійцям АТО, якщо хочемо перемогти російські війська, та нарешті почати дихати на повні груди. Не можна залишати хлопців і дівчат без підтримки і допомоги, навіть вчасно сказане слово підтримки може надати сил і віри, а маленька крапля допомоги зможе наповнити море. Благодійний фонд «Небайдужі серця» пишається своїми Героями та чекає їх живими.

Мирного неба для всіх українців!

форма торнадо

склад торнадо

Допомагайте разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»!