Благодійний фонд «Небайдужі серця» продовжує допомагати батальйонам в АТО

св мария

Благодійний фонд «Небайдужі серця» вірить в перемогу України

Війна на Сході України виснажила всіх громадян нашої держави. Деякі люди звикли жити з цим, багато людей вже втомилися від війни, але всі бажають, щоб ця війна нарешті закінчилася. Благодійний фонд «Небайдужі серця» точно знає, що склавши руки нічого не досягнеш, необхідно щось робити, наприклад допомагати нашим бійцям в АТО. Найважче зараз саме військовим, вони кожного дня знаходяться під ворожим вогнем, сил вже майже не має, вже втрачено сотні побратимів, залишається лише велика жага перемоги і підтримка українського народу. Неможна опускати руки і миритися з такою ситуацією в країні, треба продовжувати допомагати бійцям в зоні АТО. Благодійний фонд «Небайдужі серця» продовжує збирати кошти на придбання гуманітарної допомоги, приєднуйтесь і допоможемо нашим Захисникам разом.

святая мария

Останнім часом до благодійного фонду «Небайдужі серця» все частіше звертається керівництво військових батальйонів, з проханням допомогти. Мирні жителі України потроху звикли до війни, стали менше звертати увагу на новини, а держава переважно забезпечує тільки регулярну армію, добровольчим батальйонам і іншим підрозділам залишається розраховувати тільки на підтримку волонтерів та благодійників.
У травні 2015 р. благодійний фонд «Небайдужі серця» допоміг придбати батальйону міліції громадської безпеки особливого призначення Луганської області автозапчастини для бойової техніки. До бази дислокації батальйону було доставлено бампер до автомобіля, передні фари і вказівники поворотів. Благодійний фонд «Небайдужі серця» з гордістю і честю допомагає нашим Героям, які кожного дня виборюють для всієї України мирне і світле майбутнє.

Чергова допомога батальйону «Свята Марія» від благодійного фонду «Небайдужі серця»

Вже не вперше благодійний фонд «Небайдужі серця» надає гуманітарну допомогу добровольчому батальйону «Свята Марія». Раніше волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» привозили бійцям батальйону армійське взуття, продукти харчування. Ось в кінці квітня благодійний фонд «Небайдужі серця» відправив хлопцям з батальйону «Свята Марія» 90 пар армійських берцив.
Хлопцям постійно необхідна допомога волонтерів та благодійників, одяг, продукти харчування, медикаменти, військова амуніція, засоби особистої гігієни, технічні засоби для ведення бою та ін. речі – все це необхідно бійцям для ефективного захисту наших кордонів. Благодійний фонд «Небайдужі серця» приймає пожертви для добровольчих батальйонів, щоб забезпечити їх найнеобхіднішим.
На офіційному сайті благодійного фонду «Небайдужі серця» Ви знайдете більш детальну інформацію, звіт фонду про роботу, документи які підтверджують акт надання допомоги тощо. Пам’ятайте, що тільки об’єднавши всі зусилля разом ми зможемо здолати нашого ворога і звільнити Україну від окупантів і російських військ. Благодійний фонд «Небайдужі серця» бажає кожному українцю перемоги, а наших бійців чекає живими додому.
Слава Україні!